网站首页 | 最近更新 |
热门文章 | 推荐文章 |
当前位置:3G免费网文章资讯网络资讯

智慧树知到《英语口语趣谈》2020章节测试答案

作者:本站整理  来源:网络  发布时间:2020-07-06 20:56:00

3G免费网www.3gmfw.cn免费为你分享智慧树知到《英语口语趣谈》2020章节测试答案,智慧树 知到 英语口语趣谈的相关资源如下:

智慧树知到《英语口语趣谈》2020章节测试答案

第一章测试

1、Teacher’s Pet means the pet which a teacher keeps.

答案:X

2、I'm a night owl and seldom go to bed until after midnight. I often____.

A、hunt an owl at night

B、stay up

答案:B

3、Hit the books means to beat the books hard.

答案:X

4、We're going to dine out to celebrate this evening, because my roommate passed CET-6 with flying____.

A、flags

B、colours

答案:B

5、He has an excellent job, with an amazing car! He even owns his own flat in the City. So he's a bit of a high-flyer. So he is____.

A、successful

B、on airplane a lot

答案:A

6、When we say somebody only goes to the library once in a blue moon, we imply that he seldom goes to the library.

答案:√

7、Choose the best translation of “give him an A for effort” .

A、给了他一个A

B、因为努力给了他一个A

C、老师承认他为此付出努力

D、给了他一个A以示鼓励

答案:D

8、She’s _________ the moon about her progress. She really wasn’t expecting to get an A on her paper.

A、on

B、in

C、over

D、above

答案:D

9、If something is a "drag", that means it is unpleasing or depressing.

答案:√

10、________ is about work and means to have a lot or too many duties to perform, or too much work to do at one time.

A、To have a lot in one’s mouth

B、To have a lot in one’s bag

C、To have a lot on one’s plate

D、To have a lot on ones leg

答案:D

第二章测试

1、Choose the best translation of “You have really left me high and dry.”

A、你真的给我一种“高冷”的感觉。

B、你真的让我孤立无援了。

C、你真的把我留在这又高又干的地方了。

D、你真的把高而干燥的东西留给我了。

答案:B

2、To land a job means to get a new job.

答案:√

3、Roll one’s sleeves up implicates ________.

A、to expose the arms

B、to turn one's sleeves upward

C、to prepare to get to work

D、to be ready to take action

答案:DD

4、Which of the followings means a large sum of money?

A、penny-ante

1 2 3 4 5 6 下一页

更多相关内容请进入《网络资讯》专区查看

相关文章推荐

本类热门排行