网站首页 | 最近更新 |
热门文章 | 推荐文章 |
当前位置:3G免费网文章资讯网络资讯

智慧树知到《英语口语直通车》2020章节测试答案

作者:本站整理  来源:网络  发布时间:2020-06-28 15:04:00

3G免费网www.3gmfw.cn免费为你分享智慧树知到《英语口语直通车》2020章节测试答案,智慧树 知到 英语口语直通车的相关资源如下:

智慧树知到《英语口语直通车》2020章节测试答案

第一章测试

1、Chinese people, especially married adult men don’t like to be given ______________hats.

A、green

B、read

C、yellow

D、purple

答案:B

2、English is the international language, especially when it comes to _________________.

A、fishing

B、traveling

C、shopping

D、eating

答案:A

3、There is no doubt that fewer than ______________ Chinese are proficient English speakers.

A、30 million

B、40 million

C、20 million

D、50 million

答案:C

4、In the video, Michael says, many Chinese do know more than one language. They might know ___________.

A、Mandarin

B、Cantonese

C、a local dialect

D、all of the above

答案:D

5、After watching each unit of Learning Tips for Spoken English, you’re given some questions to answer, the purpose is not to ___________.

A、test your comprehension on the one hand

B、stimulate your critical thinking

C、develop your problem-solving skills on the other

D、make you know more teachers

答案:D

6、Needless to say, speaking English in a (n) ___________ way is more useful and practical than the formal one.

A、informal

B、funny

C、serious

D、formal

答案:B

7、Put briefly, our college students can learn _____________from this course.

A、the strategies about how to drive a car when studying in the university

B、how to film a video

C、the common forms of American dialects

D、English slang words, idiomatic expressions, verbal phrases

答案:D

8、You’ll also learn the methods of ______ in order to gain confidence through public speaking.

A、how to conduct prepared and impromptu speeches

B、how to sing a song

C、how to write a poem in English

D、how to read newspapers in English

答案:B

9、The big challenges that you are bound to encounter can be divided into three categories, they are __________________.

A、the psychological barriers

B、the linguistic barriers

C、cultural barriers

D、all of the above

答案:D

10、Before Edward came to China, he learned as much Chinese as he could, because he had several reasons except for one fact, he was not to learn how _____________

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 下一页

更多相关内容请进入《网络资讯》专区查看

相关文章推荐

本类热门排行